HOME DEMO EN YOUTUBE MOGELIJKHEDEN FOTO'S REPERTOIRE BOEKINGEN

WELKOM OP DE SITE VAN DE LEUKSTE EN BETAALBAARSTE PIANOPARTY VAN NEDERLAND

Buiten de mogelijkheid om de reguliere solo show te boeken ( zie home page ) zijn er ook mogelijkheden om Nick te boeken met onderstaande opties.

Optionele toevoegingen :

 

.

HOME  lll ll lll ll lll ll lll
BOEKINGEN    lll ll lll ll lll ll lll
DEMO'S EN YOUTUBE   lll ll lll
MOGELIJKHEDEN    lll ll lll ll  
FOTO'S    lll ll lll ll lll ll lll
REPERTOIRE    lll ll lll ll lll ll lll
 

De piano zelf is een fraaie geavanceerde electronische witte mini vleugel voorzien van het allernieuwste en allerbeste keyboard wat er is. De Genos van Yamaha. Hierop worden alle muziekpartijen gespeeld. Dit instrument klinkt als een 10 koppige band, echter de pianopartijen worden allemaal live gespeeld door Nick. Dus eigenlijk een piano en zanger, begeleid door een top orkest. Op deze manier wordt de muziek nimmer ééntonig want de variaties en mogelijkheden zijn werkelijk onbeperkt.
Bij de show zit standaard een geluidsset tot ca 250 personen ( 2000 watt ) en een lichtset. ( LED)
 

BOEKINGEN PARTY PIANOSHOW.

06 212 55 837

OF MAIL

info@partypianoshow.nl

uitvaart zanger op begrafenis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Buiten de mogelijkheid om de reguliere solo show te boeken ( zie home page ) zijn er ook mogelijkheden om Nick te  boeken met onderstaande opties.

PianoStars

De basis is een dueling pianoshow met 2 witte piano's en 2 pianisten/zangers/entertainers Nick en Andy met geweldige vocale capaciteiten die ook nog eens hun instrumenten goed beheersen. Deze pianoshow maakt gebruik van 2 witte mini-grand piano's .Daardoor is deze show ook bijzonder geschikt voor de 'stijlvollere' evenementen. Maar vergis u niet! De show kan goed knallen als het nodig is! Het repertoire bestaat uit meer dan 2000 liedjes, en daardoor kunnen de pianisten Nick en Andy altijd de juiste sfeer creëren. En natuurlijk mag het publiek verzoekjes aanvragen. De show is uit te breiden met bijvoorbeeld een DJ of saxofonist. PianoStars, een pianoshow die inzetbaar is op stijlvolle events, maar zeker ook op plaatsen waarbij "het dak er af moet!". Denk aan een bedrijfsfeest, uw exclusieve bruiloft, een feesttent, of in een cafe vol met jongeren. Tijdens uw diner, of juist een interactieve muzikale beleving waarbij iedereen op de dansvloer staat. Het aanpassingsvermogen van deze pianoshow is ongekend.  Prijslijst zie onder

MET ZANGERES DIANA OLIEROOK

Een welkome toevoeging bij Nick’s PianoParty. Zangeres Diana. Diana Olierook is een energieke allround popzangeres, zangdocent en presentatrice. Met een zangeres als moeder werd muziek haar met de paplepel ingegoten. Als klein meisje was ze al zingend en dansend te zien in landelijke tv-programma’s, zoals TROS Ministars, het Vara’s Kinder Songfestival en Telekids en als presentatrice werkte zij later onder andere voor de regionale tv-zender L1. Vanaf haar 16de jaar zingt Diana op professionele basis in diverse bands en muziekformaties. Naast haar werk als uitvoerend zangeres, geeft zij zangles aan haar muziekschool. Als zangdocent behaalde deze muzikale duizendpoot de titel Estill Master Trainer in de zangtechniek Estill Voice Training, waarin zij vol passie en overtuiging les geeft. Ook op het podium is deze entertainster niet te houden, een echte energiebom! Als een waar podiumbeest entertaint zij het publiek in alle muziekstijlen. I.c.m. Nick vormt zij een duo waar samenzang, afwisseling en de mooiste ballads maar ook ruigste rock en popsongs voorbij komen. Gegarandeerd dubbel feest ! prijs zie onder

HAZES OF TOM JONES  Uiteraard is het ook mogelijk om Nick, naast zijn pianoshow een andere extra act te  laten brengen. Bijvoorbeeld de  HAZES ACT  of TOM JONES ACT  dit voor een kleine  meerprijs. (zie onder)..

EXTRA DJ EN DJ MEUBEL  Voor een meerprijs neemt Nick een DJ mee inclusief DJ  booth. De pianoshow en de DJ wisselen elkaar af zodat er een constante  muziekinvulling is voor iedereen van jong tot oud !

KIJK OP WWW.PIANOSHOW.INFO  VOOR DE JUISTE PRIJZEN

Download de prijslijst op www.pianoshow.info/prijslijst.pdf

OF BEL ONS 06 212 55 837

PRIJZEN ZIJN EXCL BTW