HOME DEMO EN YOUTUBE MOGELIJKHEDEN FOTO'S REPERTOIRE BOEKINGEN

WELKOM OP DE SITE VAN DE LEUKSTE EN BETAALBAARSTE PIANOPARTY VAN NEDERLAND

Buiten de mogelijkheid om de reguliere solo show te boeken ( zie home page ) zijn er ook mogelijkheden om Nick te boeken met onderstaande opties.

Optionele toevoegingen :

Voor een meerprijs van slechts 50,00 euro - een STERRENDOEK 6 x 3 meter voor een schitterende achtergrond. Erg mooi als de eigenlijke locatie niet over een mooie achtergrond beschikt. Dit zwarte doek is voorzien van ontelbare gekleurde leds die op de muziek reageren.

PROJECTIE-BEAMER 2600 ansilumen met scherm . Ideaal voor meezing en sing along feesten. De tekst van de leidjes wordt geprojecteerd . De meerprijs hiervan is 30.00 euro. Bij de reguliere pianoshow gaat (gratis) een monitor mee.

Uiteraard is het ook mogelijk om Nick, naast zijn pianoshow een andere extra act te laten brengen. Bijvoorbeeld de  HAZES ACT  TOM JONES ACT  ( klik op de links) dit voor een kleine meerprijs. Bel of mail  voor de mogelijkheden.

EXTRA DJ EN DJ MEUBEL

Voor een meerprijs van slechts 200.00 euro neemt Nick een DJ mee inclusief DJ booth. De pianoshow en de DJ wisselen elkaar af zodat er een constante muziekinvulling is voor iedereen van jong tot oud !

 

 

THE AMAZING PIANO'S

2 totaal verschillende piano's met 2 totaal verschillende super zangers

 

The Amazing piano’s is nieuw én vernieuwend. De duelling pianoshows zijn hot !
Maar alles kan beter of nieuwer, de standaard pianoshows zijn leuk,  maar niet vergelijkbaar met The amazing piano’s, bespeeld door Nick en John. Twee totaal verschillende figuren met totaal afwijkende piano's. Dit accentueert de vele muziekstijlen en repertoire welke zij gedurende het feest spelen.
The Amazing piano’s is een super leuk meezing feest waarbij alles moet kunnen en ook daadwerkelijk gebeurd. Bij de piano’s mag iedereen zingen, en iedereen moet dan ook deel uitmaken van het
spektakel. Maar natuurlijk moet er ook gedanst en gefeest worden met daarbij alle muziek die u zich maar kunt voorstellen
Disco, Reggea, Rock, Ballads, Nederlands, Meezing, Oldies,
Newies, Latin, Pop, Standards, van de 60Ties tot de 2013 -Ties
Alles komt werkelijk voorbij in de  interactieve show van The Amazing Piano’s.

De piano's zijn anders dan anders. John bespeeld een Hi-Tec Led piano en Nick een spierwitte klassieke vleugel. De afkeurende opmerkingen over en weer tussen de twee heren is dan ook een rode draad door de avond, maar toch blijken ze samen het beste van het beste uit hun instrumenten en kelen te krijgen !

Meezingen en special effects:

Als je kunt zingen mag je natuurlijk actief meedoen met dit spektakel,
Kun je dit niet, dan dien je een verzoekje in, zodat de heren het voor u spelen. Standaard aanwezig is een repertoire van 1800 titels. !!  Voor de anonieme verzoekjes kunnen uw gasten een smsje of whatsapp sturen naar de pianisten.

AANPASBAAR EN AANVULBAAR

Uiteraard is de show volledia aanpasbaar aan uw thema of evenement. Wij kunnen o.a. zorgen voor de thema's sixties, seventies, eighties ninetees of tweeduizendnu !! maar ook een speciale Xmas - show is mogelijk, net als Las Vegas, maffia, love, Black & White, Latin en Salsa....U zegt het maar. De muziekstijl , de aankleding en de kleding zal worden aangepast !! Tevens kunnen wij zorgen voor extra entertainment zoals een sexy zangeres, een verrassinsoptreden en showdanseressen. Lees er alles over op de website. De show duurt standaard 3.5 uur incl korte pauzes waarin natuurlijk lekkere dansbare nummers worden gespeeld door de geluidsman.

Prijs 1750.00 excl BTW incl groot geluidsset en lichtshow

-----------------------------------------

4 hands on 2 piano's

Het zelfde concept als de Party Pianoshow, maar dan met 2 vleugels en 2 pianisten !! Dubbel plezier en non stop muziek ...4 uur lang. Nick en Theo zijn twee rotten in het vak welke elkaar feilloos aanvoelen. Prachtige duetten en solopartijen volgen elkaar op .

Voor de rest gelijk als de home page informatie.

Slechts 1500.00 excl BTW

 

 

MEE-ZING-FEEST/PIANO PARTY

Niets is zo gezellig als lekker meezingen en meedansen.

Dit is mogelijk met ons themafeest zonder thema eigenlijk.......Soms is het thema moeilijk te kiezen en met dit feest kun je alle kanten op ! Of bedenk uw eigen thema...Wij spelen er wel op in..Gewoon gezellig dus..

Uw gasten worden verwelkomd door Theodorus met zijn accordeon, zodat uw gasten direct in feeststemming zijn door de vrolijke klanken.  Eenmaal in de zaal aangekomen zien uw gasten een prachtige witte vleugel waar achter Nick Jefferson zit.  Deze zal de gehele avond uw verzoekjes spelen en zingen, maar u ook zeker uitnodigen om zelf de microfoon ter hand te nemen

Tevens is aanwezig onze waarzegster Ruth The Truth ( op z'n Engels uitspreken graag ) Zij vertelt u alles over uw toekomst.

Als Theodorus is uitgespeelt met zijn accordeon en alle gasten binnen zijn blijkt Theo een perfecte tafelgoochelaar te zijn. Hij zal uw gasten verbluffen met pure close-up magic. Maar dat is nog niet alles..Theo is tevens ballonnenkunstenaar. De meest fantastische creaties weet hij te maken van het slappe rubber. Zo nu en dan zingt Theo mee met Nick...Een echte duizendpoot dus.

 

De pianoshow  is een unieke pianoshow gebracht door podiumbeest mega-zanger en stemmenimitator Nick Jefferson.

 

Zoals bij de bekende pianoshows kan iedereen meezingen, meedansen en verzoekjes aanvragen, maar Nick gaat nog een stapje verder.

Ten eerste de zanger/pianist Nick Jefferson zelf. Deze weet de stem van vele artiesten zo sterk te benaderen dat het bijna eng wordt. Hazes en Elvis leven weer ! Tom Jones en Marco Borsato, Gerard Joling en Robbie Williams, ze komen allemaal voorbij.

Het repertoire van Nick is bijna onbeperkt. Van the early 50’s tot 2012. Nick treedt reeds jaren op als zanger en vele bedrijven hebben gebruik gemaakt van zijn vocale capaciteiten waaronder ook zijn weergaloze imitaties.

Nick betrekt uw gasten volledig in de muziek. Een duet is mogelijk, een solopartij. De aanwezige gasten kunnen niet stil blijven zitten en mogen natuurlijk ook zelf de microfoon ter hand nemen en hun verborgen zangtalenten tentoonspreiden. Als echte sterren staan de nieuwgeboren artiesten in de spotlights en de rook om daarna een daverend applaus in ontvangst te nemen. Nick zorgt ervoor dat de nieuwe ster professioneel begeleid wordt. Wij zorgen zelfs voor een extra LCD-monitor en microfoon zodat uw gasten gewoon karaoke kunnen zingen. Een geavanceerd systeem zorgt ervoor dat de muziek en tekst gelijk lopen.

Uw gasten kunnen verzoekjes aanvragen middels een SMSje of via de verzoekjes-briefjes die op de tafels liggen. Hierbij kunnen uw gasten opgeven wat ze willen horen, waarvoor en voor wie het verzoekje is of het misschien zelf willen zingen. Het standaard repertoire omvat al meer dan 1800 nummers.
De speeltijd is 4 x 45 minuten. In de pauzes draait passende muziek door via onze geluidsinstallatie.

Een feestelijke avond met de meest uiteenlopende muziek en de hoogste gezelligheidsgraad.

INCLUSIEF :

  • Nick's Pianoparty
  • waarzegster Ruth
  • Accordeonist en tablemagic Theodorus
  • licht en geluid tot 200 personen
  • reiskosten

De prijs voor dit feest is slechts 1750.00 euro excl BTW

Eventueel aan te vullen met nog meer entertainment zoals een sneltekenaar, animatie, attracties, decor etc..Informeer gerust naar de voordelige mogelijkheden.

 

HOME  lll ll lll ll lll ll lll
BOEKINGEN    lll ll lll ll lll ll lll
DEMO'S EN YOUTUBE   lll ll lll
MOGELIJKHEDEN    lll ll lll ll  
FOTO'S    lll ll lll ll lll ll lll
REPERTOIRE    lll ll lll ll lll ll lll
 

De piano zelf is een fraaie geavanceerde electronische witte mini vleugel voorzien van het allernieuwste en allerbeste keyboard wat er is. De Tyros 4 van Yamaha. Hierop worden alle muziekpartijen gespeeld. Dit instrument klinkt als een 10 koppige band, echter de pianopartijen worden allemaal live gespeeld door Nick. Dus eigenlijk een piano en zanger, begeleid door een top orkest. Op deze manier wordt de muziek nimmer ééntonig want de variaties en mogelijkheden zijn werkelijk onbeperkt.
Bij de show zit standaard een geluidsset tot ca 250 personen ( 2000 watt ) en een lichtset. ( 4000 watt rgb)
 

BOEKINGEN PARTY PIANOSHOW.

06 212 55 837

OF MAIL

info@partypianoshow.nl

uitvaart zanger op begrafenis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
All Rights Reserved 2012 Geerling-Media   .